Ha väderkoll - Beställ koll på vädret


Väderprognosen.se erbjuder dig att ha koll på vädret - gratis!
Har du verksamhet som är känslig för visst väder, eller vill du bli meddelad om det skall vara fint väder idag eller i morgon?

Alla påverkas av vädret men istället för att se eller ta del av en vanlig väderprognos för att se om du påverkas kan du nu få hjälp av Väderprognosen.se Väderkoll.

Med vår Väderkoll bestämmer du vilket väder vad du vill ha koll på.Fyll i formuläret här till höger. Du väljer antingen något standardkriterie, såsom Vackert väder, eller något mer specifikt som ex. en kritisk vindhastighet som du påverkas av. Eller både och. Du kan välja vilka kombinationer som helst.
När du har valt vilket väder du vill ha koll på, klicka på Fortsätt>> och välj sedan för vilka orter och mellan vilka datum du vill ha bevakningen.

Vi bevakar dina val och om något av dina val uppfylls i vår egen prognos mejlar vi dig.


Frågor & Svar om Väderkoll


Kostar det något att få hjälp med väderkoll?
Svar: Nej! Tjänsten är helt gratis! Du fyller bara i formuläret här bredvid och klickar på Fortsätt>>

Hur och när meddelas jag?
Svar: Varje morgon efter vår prognosberäkning är klar kollas allas kriterier mot prognosen. Uppfylls något av dina kriterier skickas ett mejl till dig med uppgifter om vilka och när dina kriterier som har uppfyllts i prognosen. Resultatet bifogas även i den PDF-fil som kommer med mejlet.
Du meddelas endast om något av dina kriterier uppfyllts i prognosen, inte annars.

Hur avslutar jag upp min prenumeration?
Svar: Du mejlar på enklaste sätt till webmaster(at)vaderprognosen.se. Ge ditt namn, kundnummer, att det gäller Väderkoll och att du vill avsluta din prenumeration.

Hur vet jag att Väderkoll fungerar?
Svar: Väderkoll bygger på våra egna väderprognoser. De har motsvarande fel som t.ex. SMHI:s väderprognoser. Vissa parametrar som vind och nederbörd är lättare att göra prognoser på ä t.ex. molnighet eller temperaturer vintertid.
Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra prognoser för att ni användare skall få den bästa servicen.

Jag skulle vilja ha andra väderparametrar och kriterier än de som finns att välja. Går det?
Svar: Kriterierna i formuläret tror vi passar de flestas behov. Vi ändrar standardvarianterna efter säsong. Vill du ha annat innehåll i prognosen eller i annat format kan vi säkert ordna detta. Kontakta oss under Kontakt till höger.


Beställningsformulär 1(3) - välj kriterier

Standardkriterier

Välj en av våra standardkriterier. Vill du veta vad de innebär, vilka kriterier de måste uppfylla så klicka på ikonen bredvid.

 Fritid
 Vackert väder 
 Grillväder 

 Nederbörd
 Uppehåll dag & kväll 
 Regn eller snöfall 
 Skyfall eller snöstorm 

 Vind och storm
 Blåsigt 
 Kulingvindar 
 Stormvindar 

 Åska
  Blixt & åska 
 

Detaljerade kriterier

Välj här ditt eget kriterie efter din verksamhet eller ditt önskemål. Fyll i en eller flera parametrar som skall uppfyllas under prognosperioden för att du skall varnas.

Temperatur 
  T   [ºC]
  T   [ºC]

 Nederbördmängd 
  > /
 

 Vind och vindbyar 
  Vind >   m/s
  Vindbyar >   m/s
 

 Övrigt 
  Åskrisk :